Ik ben Linda Bonte en sinds 2005 ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. Ik heb bij verschillende instellingen mogen werken, zowel in de woon- als in de dagbestedingen. 

Ik heb een passie voor muziek. Als kind vond ik zingen al erg leuk. Ik wilde mijzelf hierin ontwikkelen en heb toen zanglessen genomen. Ook leek het me leuk mijzelf te begeleiden tijdens mijn zang en daarom heb ik gekozen gitaarlessen te nemen.

Gitaarlessen heb ik nog steeds. Daarna ben ik verder gegaan met mijn eigen kinderliedjes schrijven. Mijn droom is altijd al geweest om mijn muzikale hobby te combineren met mijn werk. Steeds vaker nam ik mijn gitaar mee naar mijn werk om mijn liefde voor muziek te delen. Ik merkte dat ik hiermee een band schiep en dat het een positieve invloed had op de mensen. De belevingsgerichte en interactieve manier van optreden bleek ook bij kinderen een succes. 

Ik kwam met het idee om liedjes over dieren en de natuur te schrijven, omdat ik zelf de natuur erg interessant vind. Het is mooi dat we nog zoveel kunnen leren over ons land en wat ons land te bieden heeft. Centraal in mijn voorstellingen staat de vlinder Groentje. Zij maakt van alles en nog wat mee in de natuur en deelt dit graag met kinderen door middel van liedjes. Zo zullen mijn voorstellingen eruit zien: liedjes rondom een verhaal over de natuur waarbij kinderen kunnen meeleven, meedoen, leren, dansen en nog veel meer.